Međunarodno stručno usavršavanje

NAJAVA DEŠAVANJA

Poštovane kolegice i kolege,

Srednja zubotehnička škola Sarajevo ima čast i zadovoljstvo pozvati sve zainteresirane škole da se pridruže Prvom međunarodnom stručnom usavršavanju pod nazivom „Aktuelnosti i izazovi obrazovanja u zdravstvenim srednjim školama“ koji će se održati u periodu od 05.03.2020. do 07.03.2020. godine u prostorijama Srednje zubotehničke škole Sarajevo.

Na trodnevnom sastanaku učesnici će imati priliku baviti se najnovijim aktuelnostima i izazovima u području srednjeg obrazovanja s ciljem zajedničke razmijene iskustva, sticanja novog znanja, te unaprjeđenja profesionalnih i drugih kapaciteta kroz stručna predavanja i prezentacije novih dostignuća, metoda i pristupa u radu i projektnih radova u okviru „E-medica“. Koordinatori projekata „E-medica“ će u toku stručnog usavršavanja imati priliku da utvrde i definišu nove zadatke i ciljeve kao i nove zajedničke projekte.

Svim učesnicima biće obezbijeđena potvrda o učešću i stručnom usavršavanju. Konačna agenda će prijavljenim učesnicima biti dostavljena najdalje do 24.02.2020. godine.

Molimo sve zainteresirane škole da svoje prisustvo potvrde najdalje do 23.02.2020. godine.

S poštovanjem,

Uprava škole