Obavještenje

Obavještavaju se učenici i nastavnici da će se u skladu sa Odlukom Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade u periodu od 12.03.2020. do 25.03.2020. godine nastavni proces realizirati online putem platforme google classroom.

Raspored realizacije nastave za sve razrede će biti od 9:00, dakle, neće se odvijati u smjenama i čas će trajati 45 minuta, a realizacija će isključivo biti prema redovnom rasporedu sati.

Učenici su dužni u skladu sa rasporedom časova redovno pristupati platformi, a o čemu će evidenciju voditi predmetni nastavnici. Razredni starješina će u odjeljnskim knjigama svakoga dana evidentirati odsutne učenike. Učenici koji iz opravdanih razloga (bolest) ne mogu pristupiti platformi i učestvovati u online nastavnom procesu dužni su donijeti opravdanje.

Uvažavajući gore navedeno, napominjemo da su dani od 12.03. do 25.03.2020. godine NASTAVNI DANI tokom kojih će se realizovati nastavni sadržaji za svaki nastavni predmet u skladu sa planom i programom.

Dragi učenici, molimo vas da redovno realizujete svoje obaveze kroz ovaj vid nastave koji je za vas inovativan i putem kojeg ćete moći da pokažete svoje naučeno znanje za svaki predmet kao i informatičku pismenost.

U slučaju poteškoća sa pristupom platformi google classroom, kontaktirajte administratore na mail:

semsija.kulenovic1@szs.edu.ba

haris.hamzic@szs.edu.ba