Promocija priručnika DIGITCOIN

PROMOCIJA

S ponosom ističemo da je u prostorijama Startup studija u Sarajevu, 27. januara 2021. godine održana svečana promocija priručnika DIGITCOIN-Nastavna valuta iz edicije “Nastavnici za nastavnike”, našeg profesora Harisa Hamzića.

Naime, Centar za obrazovne incijative „Step by Step“ i Zajednica inovativnih nastavnika prepoznali su kvalitet i značaj Digitcion nastavne valute u nastavnoj praksi s ciljem podizanja motivicije za učenje za nastavni predmet za koji postoji određeni otpor u njegovom savladavanju kroz prizmu razvoja socijalnih vještina i inteligencije. Objavljivanjem ovog priručnika omogućeno je  svim nastavnicima širom Bosne i Hercegovine da na isti način pruže doprines u stvaranju ‘kulture znanja i učenja’ kod svojih učenika i kolega, jer samo znanje i ljubav se množi lad se dijeli.

Promociju priručnika vodio je Nedim Krajišnik iz Centra za obrazovne incijative „Step by Step“ a o značaju ovog priručnika za odgojno-obrazovni rad, pored autora, govorio je i Namir  Ibrahimović iz  Centar za obrazovne incijative „Step by Step“.

Na samoj promociji, ispred Srednje zubotehničke škole Sarajevo, prisutni su bili: direktorica Elvira Jašarbašić, Elma Jusić, prof. hemije i Adela Subašić-Kopić, prof. fizike koje također u svom nastavnom radu koriste Digitcoin-nastavnu valutu. Također, promociji su prisustvovale i  profesorica ispred Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Pedagoškog fakulteta u Bihaću i drugi brojni gosti.

Promociju priručnika možete pogledati na linku koji vam stavljamo u prilogu:

Čestitamo!

Uprava škole