Ruke prijateljstva Srednje zubotehničke škole iz Beograda i Srednje zubotehničke škole iz Sarajeva

Tekst preuzet sa web stranice Srednje zubotehničke škole iz Beograda.

“Kao rezultat dogovora i potpisanog ugovora o saradnji 2.11.2015. između Zubotehničke škole iz Beograda i srednje Zubotehničke škole iz Sarajeva, organizovan je odlazak i poseta proslavi jubileja sedamdesetogodišnjice postojanja srednje Zubotehničke škole iz Sarajeva.

Zubotehničku školu na proslavi jubileja predstavljali su direktorka škole dr Biljana Blagojević Sedlar, koordinator nastavne baze dr Zoran Popović, predsednica stručnog veća zubnih tehničara Zorica Šćekić, i koordinatori  zubne tehnike nastavne baze Mirjana Mrdaković i Tomislav Alavanja.

Ljubaznost  i toplina direktorke škole Elvire Jašarbašić, prelepa jubilarna predstava učenika Zubotehničke škole prožeta emocijama, kreativnošću, i izuzetnom glumom, ostavila je na sve nas snažan utisak. Predusretljivost domaćina, pružena ruka, i prijateljska atmosfera učinili su da se naš prvi susret pretvori u susret dva stara i dobra prijatelja. Rezultat posete je postignut načelni dogovor o produbljivanju saradnje kroz učeničku razmenu i nastavničke stručne posete, sa ciljem poboljšanja kvaliteta nastave i povećanja regionalne saradnje kroz zajedničko učešće na konkursima i manifestacijama različitih karaktera.

Iskreno se zahvaljujemo svim kolegama a naročito Kacila dr Samiru, Lecaj dr Medihi, Vlahovljak dr Merditi, Taljanović dr Esadu”

Galeriju slika možete pogledati na sljedećem linku.